Over JAM Diagnose

JAM Diagnose is al sinds 2000 bezig met Diagnose van VAG wagens , en werkt enkel met Orginele uitlees apparatuur en de allerlaatste Sofware versies voor uitlees apparatuur .

VAG wagens kunnen worden uitgelezen met VCDS van Ross-Tech ,VagCanPro ( VCP ) Arbrites , Odis , VAS , en legio andere universele scanners ,dit gebeurt via de OBD Diagnose poort van uw wagen , meestal links onder het stuur te vinden ter hoogte van uw linkerknie.

Via de OBD poort kunnen we connectie maken met al uw regelapparaten en Diagnoses stellen van storingen , ook kunnen nieuwe toevoegingen in uw wagen hiermee gecodeerd worden , denk aan een achteruitrij Camera bijvoorbeeld, na inbouw moet deze altijd nog worden gecodeerd in de wagen zodat de wagen weet welke Hardware aanwezig is en met andere regelapparaten kan communiceren .

We doen ook veel Chiptuning via de OBD Diagnosepoort van VAG wagens , daarvoor kunt u het beste even op onze Chiptuning pagina kijken .

Voor reparaties aan MMi en MIB systemen van VAG wagens zoals de Discover systemen in Volkswagen en Columbus in Skoda of MIB in Seat, het betreffen allemaal MIB2 platform Navigatiesystemen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

JAM Diagnose
Average rating:  
 0 reviews

Comments

2 thoughts on “Over JAM Diagnose
 1. Jasper Kleuskens

  Hoi,

  Mijn Audi A4 geeft een foutmelding bij het lezen van de navigatie dvd; navigatie informatie drager plaatsen. Is dit iets waar naar gekeken kan worden om te kijken wat het probleem is en wat de kosten zijn om dit te repareren?

  Alvast bedankt voor uw reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Jasper Kleuskens

   
  Reply
  1. admin

   Jasper,

   We kunnen altijd even kijken wat er met uw systeem is , belangrijk voor ons om een juist beeld te krijgen van uw probleem is: wat voor mmi systeem is het ? welk bouwjaar is uw Audi A4 ? in de Audi A4 zijn namelijk meerdere type MMi systemen en RNS-E systemen door de jaren geplaatst met ieder hun bepaalde mogelijke storingen

   mailen of whatsappen versnelt de procedure : info@jam-diagnose.com – +32-479-847062 – +31-617206574

   Met Vriendelijke Groet,

   JAM Diagnose

    
   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *