Racechip Tuning Box

 De Chiptuning Powerbox !

Racechip Duitse Kwaliteit voor een betaalbare prijs

RaceChip Chiptuning Kwaliteit

Bij Racechip chiptuning draait het vooral om één dingen dat is rijplezier. Vol enthousiasme streeft het Racechip ontwikkelings team er naar om het rijplezier te verbeteren tot “Perfect “

“Krachtiger, snellere response tijd , zuiniger” is dan ook het motto.

Overzicht van de technische specificaties van de 3 verschillende Boxen

Op dit moment bieden wij u 3 verschillende RaceChip powerboxen voor zelfmontage aan, ook JAM Diagnose kan dit voor u installeren

Specificatie One Pro2 Ultimate
Meer vermogen tot ongeveer 20% tot ongeveer  25% tot ongeveer  30%
Opvoering van het draaimoment tot ongeveer 20% tot ongeveer  25% tot ongeveer  30%
Brandstof besparing tot 1l / 100km tot 1l / 100km tot 1l / 100km
Processor CPU STM8 (16Mhz) STM8 (16Mhz) ARM Cortex III (48Mhz)
Type Processor 8 bit 8 bit 32 bit
Tuning 16 miljoen / seconde 16 miljoen / seconde 48 miljoen / seconde
Aansluitstekker Sub-D FCI Automotive FCI Automotive
Behuizing Met glasvezel versterkt kunststof,
waterdicht,
schokbestendig
Met glasvezel versterkt kunststof,
waterdicht,
schokbestendig
Met glasvezel versterkt kunststof,
hittebestendig,
waterdicht
Afmetingen 74mm x 63mm x 34mm 92mm x 104mm x 36mm 115mm x 100mm x 40mm

De hierboven vermelde waardes met betrekking tot de opvoering van het vermogen en het draaimoment alsook in verband met de brandstofbesparing zijn algemeen bereikbare maximale waarden. Ze kunnen verschillen omdat voertuigen verschillen qua km stand , onderhoud en ouderdom. De vermogenswinsten kunt altijd even bij JAM Diagnose opvragen per mail : info@jam-diagnose.com 

Kaart van DuitslandDuits Kwaliteit Product

Sinds november 2012 word RaceChip in 29 verschillende landen over de hele wereld verkocht. Wereldwijd beleven er intussen meer dan 100.000 klanten puur rijplezier. Zij vertrouwen allemaal op “Made in Germany”. De ChipTuning worden inderdaad niet alleen ontwikkeld in Duitsland, maar ook van begin tot eind gefabriceerd en uitvoerig getest en constant verbeterd

De RaceChip Chiptuning GmbH & Co. KG is al sinds 2009 gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001. Dat betekent dat deze onderneming moet voldoen aan een procesgericht kwaliteits management systeem op alle bedrijfsniveaus binnen de organisatie, van zowel de ontwikkeling, de productie en de verzending, tot de technische support, aftersales en de klantendienst.

Testen van de RaceChip Modules

Alle RaceChip Tuning boxen worden op regelmatige onderworpen aan bepaalde test procedures. Dit zijn onder andere de belangrijkste tests:

Temperatuur bestendigheid

RaceChip Tuning Modules kunnen tijdens het rijden aan extreme temperaturen worden blootgesteld omdat deze zich in de motorruimte bevind. Een probleemloze en ononderbroken werking is gegarandeerd bij temperaturen tussen -20 °C en +135 °C.

Schokbestendigheid

Onafhankelijke tests tonen ook aan dat zelfs harde schokken (tot 500 schokken per minuut) de Racechip werking niet beïnvloeden .

Winter Vorst bestendigheid

Strooizout tast de meeste elektronica zwaar aan en kan ze zelfs permanent beschadigen door corrosie . Alle huidige RaceChip Chiptuning modules zijn bestand tegen bijtend strooizout. Schade aan de elektronica is daarmee volledig uitgesloten. Tijdens de tests worden de RaceChip modules tien dagen lang, dag en nacht, met agressief zout besproeid. Enkel wanneer de RaceChip modules de test succesvol hebben doorstaan, mogen deze afgeleverd worden.

EMV E13 test

Tijdens deze test wordt de elektromagnetische verdraagzaamheid van de Chiptuningmodules in het wegverkeer nagegaan.

CE-certificering

De CE-certificering op alle Chiptuning modules bevestigt: de veiligheidsvereisten van de Europese Unie worden volkomen nageleefd.

Deze Racechip chiptuning boxen zijn om te programmeren voor als u een andere wagen koopt , u besteld dan een nieuwe kabelset en laat de module programmeren voor uw nieuwe wagen ! , anders dan Chiptuning op maat !

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

JAM Diagnose
Average rating:  
 0 reviews