Regio Conversies

JAM Diagnose verzorgt Regio Conversies van Navigatie Systemen en Tuners van Audi MMi , MIB , MIB2 , MIB3 van Volkswagen Discover Pro , Seat, Skoda en Porsche PCM PCM3.10 , PCM4 en PCM5 Systemen .

Wat is een regio Conversie ?

  • Navigatie Systemen worden AF-Fabriek geleverd aan een bepaalde regio op de wereld , dit kan bijvoorbeeld Noord Amerika , Europa , Azië, China, Australië , Saudische Emiraten zijn .
  • Navigatie Systemen in een bepaalde Regio worden geïnstalleerd met een bepaalde Firmware en Kaartenmateriaal voor een specifieke Regio , en kunnen niet in een andere Regio functioneren , dit omdat Firmware uit bijvoorbeeld regio Dubai andere talen bevatten als regio Europa , ook het kaartenmateriaal in Noord-Amerika is totaal anders dan in Australië ,.
  • De meeste Dealer bedrijven zijn niet ingericht om Regio conversies uit te voeren omdat hun beleid daar helemaal niet op ingesteld is maar ingesteld is om in eigen regio onderhoud en updates te kunnen voorzien.
  • JAM Diagnose zag hier een mogelijkheid in om dit voor klanten op te kunnen pakken en heeft zich gespecialiseerd in Regio Conversies van over de hele wereld , dus als een klant een import wagen uit een andere regio heeft en vastloopt met het CAR Navigatie systeem omdat een Dealer bedrijf de klant daar niet mee kan helpen , kan JAM Diagnose dit verzorgen .

Springt mijn CAR Navigatie na een update in bijvoorbeeld Europa niet terug naar de oorspronkelijk geïnstalleerde Regio?

  • JAM Diagnose zorgt ervoor dat er tijdens een Regio Conversie ook meteen onderdeel nummers omgezet worden om dit te voorkomen , omdat er tijdens een online Dealer update gekeken word naar onderdeel nummers,wordt er Software op onderdeel nummer geïnstalleerd, is het onderdeel nummer bijvoorbeeld van een Dubai unit , wordt er ook Dubai software overheen geschreven , met een Regio Conversie van Dubai naar Europa zorgt JAM Diagnose ook meteen voor een Europees onderdeel nummer zodat bij een eventuele latere dealer Update het CAR Navigatie systeem ook Europees blijft.

Hoe zit het met Radio Frequenties en Telefoon Frequenties ?

  • Radio Frequenties uit een andere regio verschillen ook vaak , zoals er in Noord Amerika de even Frequenties gebruikt worden , worden in Europa ook de on-even Frequenties gebruikt bijvoorbeeld 90.4 -90.6 – 90.8 in Noord Amerika , en in Europa worden dan ook de on-even Frequenties 90.3 – 90.5 – 90.7 gebruikt , ook passen we dat aan in de programmatuur van de Tuner Box .
  • Telefoon Frequenties in bepaalde Regio’s verschillen ook , we plaatsen dan een juiste Telefoonmodule en software om dit ook vlekkeloos in de geconverteerde Regio te kunnen gebruiken .

Zit er garantie op Regio Conversies ?

  • Uiteraard , als een Regio Conversie gedaan is blijft uw systeem in deze Regio werken , de klant krijgt 12 maanden garantie op juiste werking .

Hoe lang duurt een Regio Conversie ?

  • Afhankelijk van welk CAR Navigatie systeem duurt een Regio Conversie 1 werkdag , een Audi MMI 3G Plus kan in een halve werkdag vaak geconverteerd worden , een Porsche PCM2 , PCM3 , PCM3.10 of PCM 4.0 duurt doorgaans wat langer ,en Porsche PCM5 en MIB3 systeem hebben we 2-3 werkdagen nodig ook afhankelijk of we telefoon modules uit de juiste Regio in voorraad hebben bepaald de werkdagen , dus op voorhand de juiste informatie voorzien verkort de wachttijd.

Na een Regio Conversie op de MIB2 high en Porsche PCM4 systemen kunnen we deze evt ook meteen voorzien van CARPLAY en ANDROID Auto